U sklopu proslave rođendana trgovačkog centra u Rijeci nastupile su dvije talentirane zvijezde Sementa Rajhard i Vanda Winter. Trenutno najveće suparnice s malih ekrana svoje vokale udružile su u duet pazeći pritom da modne kombinacije usklade sa ženstvenom izvedbom najvećih hitova kojima su osvojile publiku u seriji 'Stella'

Dok je modni stil suparnica na malim ekranima Semente Rajhard i Vande Winter u potpunosti različit, privatno ove talentirane zvijezde njeguju sličan mladenački i ležeran izričaj. Za svoj prvi koncertni nastup u Rijeci scenske modne kombinacije bile su u skladu s njihovim vedrim duhom i trendovima.

>>Sementa: Glas i stas koji je osvojio Hrvatsku

Obje zvijjezde odabrale su komade s potpisom domaćeg dizajnerskog dvojca eNVy room. Sementa je usku pamučnu crno bijelu haljinu upotpunila štiklama i visokim konjskim repom, dok je Vanda bijelu majicu  kombinirala uz trendi suknju pencil kroja i upečatljivog dezena.

>>Vanda Winter: Miss street style bez konkurencije

Obje su pak posegnule i vječnim crvenim ružem na usnama koji je njihova lijepa lica stavio u prvi plan i podgrijao ženstvene izvedbe najvećih hitova koje inače izvode u popularnoj seriji 'Stella'.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju