Osim prelijepim glasom glavna junakinja serije 'Stella', Sementa Rajhard oduševljava licem na kojemu su svi dijelovi iscrtani potezima samo prirodnog kista. Njezine putene usne, oči boje ugljena uokvirene gustim lukovima obrva te naglašene jagodice uz blistavi osmijeh izazov su svakog majstora šminke koji vještim potezima kista teško može nadmašiti ovakvu ljepotu

Glumica Sementa Rajhard svojim anđeoskim glasom uvukla se pod kožu brojnih gledatelja serije 'Stella', baš kao što je to uspjela na prvu pred žirijem na audiciji za ulogu požrtvovne Jasmine.

>>Sementa i Vanda: Kada suparnice postanu pobjednički tim

Osim glasom 22 godine stara zvijezda oduševljava izgledom i na prvu posve očiglednim stavom okrenutim jednostavnošću u isticanju svoje prirodne ljepote koja kao takva nosi šarm i onaj traženi faktor X. Maslinasta put i besprijekoran ten uz naglašene usne i guste obrve, kako i sama ističe nema potrebu posebno naglašavati kistovima iz na tržištu bogate riznice dekorativnih mamaca.

'Posebnu pažnju poklanjam zdravoj prehrani i već od svoje 20-te godine ne konzumiram kavu, pijem mnogo vode i u ničemu ne pretjerujem. Svoju kozmetičku torbicu bi nazvala izdašnom jer u njoj nosim tek toniranu kremu, rumenilo i maskaru' otkrila nam je Sementa.

Tamnu put naslijedila je od tate, a besprijekoran ten od mame čiji je savjet kako lijepom licu šminka nije potrebna vrlo rado sluša i danas.

Uz skromnost i neopterećenost izgledom kako se to i očekuje od mlade djevojke Sementa se i stavom kojim prednost daje mladosti i prirodnom ističe kao primjer svim vršnjakinjama koje nestrpljive svoju transformaciju u žene požuruju svakojakim isticanjem aduta.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju