Megan Fox je izgubila ulogu u nastavku Transformersa i udala se, no još uvijek je jedna od najpoželjnijih žena jer zrači samopouzdanjem i senzualnošću pa ju je i stari lisac Armani odabrao za zaštitno lice svoje kozmetičke linije

Njezina ljepota i senzualnost potpuno su očarale Giorgia Armanija koji se u posljednjih nekoliko mjeseci zbližio s atraktivnom glumicom.

Zbog nje se stari modni lisac zahvalio na suradnji i Victoriji Beckham koja je bila zaštitno lice linije donjeg rublja od 1998., a ista sudbina je snašla i model Laru Stone. Nju je Megan zamijenila na reklamama za kozmetiku s potpisom Armani.

'Počašćena sam što mogu surađivati s Armanijem koji je pravi modni vizionar', rekla je Megan.

Oduševljenje je obostrano pa je Giorgio Armani 24-godišnju ljepoticu opisao kao samouvjerenu i senzualnu.

>> Megan Fox ponovno zavodi u Armaniju

'Megan utjelovljuje duh današnje moderne žene, njezine ljepota otkriva ženstvenost, senzualnost i snagu', bio je pun hvale Armani.

Megan Fox je najnovije glumačko lice koje će osvanuti u kampanji za kozmetiku i to uz bok ljepotici zbog koje je izgubila ulogu u Transformersima, Rosie Huntington-Whiteley koja se pojavljuje u kampanji za kozmetiku modne kuće Burberry.

>> Victoria se skinula za 12 milijuna funti!

Izgleda kako holivudske ljepotice uživaju gledati svoja lica na jumbo plakatim i u tv reklamama. Scarlett Johansson reklamira skupocjenu kozmetiku s potpisom Dolce&Gabbana, a Julia Roberts je svoj milijunski osmijeh posudila Lancomeu.

>> Vruća Scarlett Johansson okupana mirisom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju