Kao podrška manekenki Kristini Bradač koja je svojom kolekcijom torbica 'Marposa' krenula u dizajnerske vode, bila je i Severina koja se pojavila na njihovom predstavljanju u galeriji 'Velvet'. Za tu priliku pjevačica je odabrala casual damsku kombinaciju kojom je dominirala siva boja i retro model cipela koji bi mogao proći i u kakvom crno-bijelom filmu s Marlene Dietrich

Nakon što se u dizajnersko-poduzetničke vode upustila Ljupka Gojić te svojim brendom 'Jolie Petit' postigla hrvatski i međunarodni uspjeh, sličnim putem je krenula i Kristina Bradač dizajniravši kolekciju torbica 'Mariposa'.

>>Koja holivudska zvijezda nosi iste štikle kao i Severina?

Na njihovoj promociji pojavila se i Severina noseći jedan od modela pod rukom. Sivi leptir, motiv koji se privlači cijelom kolekcijom, lijepo se uklopio u njezinu odabranu kombinaciju okupanu u hladnoj boji kao stvorenoj za sjetne jesenske dane.

>>Zara štikle kojima ni Severina ne može odoljeti

Uz vunenu suknju Zara odlično se uklopio džemper širokog i kratkog kroja s potpisom belgijskog dizajnera Dries von Notena. Pažnju su pak plijenile cipele Prada u čokoladnoj boji zaobljenog vrha i s debelim remenom na sredini rista modela preslikanog iz crno bijelih filmova u kojima je vladala Marlene Dietrich.

Severina je inače obožavateljica štikli s potpisom svjetski poznatih dizajnera čije modele bira za nastupe i javna pojavljivanja: 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju