Marylin Monroe je tvrdila kako u dobrim cipelama žena može osvojiti svijet, a baš je ta izreka inspirirala jednog slovenskog proizvođača cipela za reklamnu kampanju u kojoj glavnu ulogu ima Severina

Severinin seksepil i zavodljivost došli su do izražaja na snimanju reklame za slovenski brend cipela. U haljini kakvu je Marylin Monroe nosila u filmu 'Sedan godina vjernosti' Severina je strpljivo pozirala dok je vjetar podizao njezinu haljinu.

Iako si je zbog trudnoće uzela pauzu od nastupa Severina se brzo nakon poroda planira vratiti na posao. Promociju novog albuma planira nakon rođenja djeteta, već u travnju iduće godine.

'Pauza će biti kratka, no i nakon pauze život će biti drugačiji, ljepši. Ustvari drugačiji. Za vrijem trudnoće neću mirovati, imam 20 pjesama koje treba snimiti. Mislim da ću novi album s kojeg je i hit Brad Pitt promovirati u četvrtom mjesec, no možda se stvari i promijene. Vidjet ćemo..., 'rekla je Severina.

>> Severina: Tijelo koje oduzima dah

>> Severina: Vruća minica i visoke štikle za blistavu trudnicu

Pjevačica koja uživa u svojoj prvoj trudnoći zbog koje blista posebnom srećom i zadovoljstvom, otkrila je kako uopće nije nervozna zbog prinove već je najsretnija na svijetu.

Za portal 24ur priznala je kako uživa u šopingu te ni sama ne zna koliko cipela ima u ormaru. Baš kao i svakoj ženi uvijek joj se sviđa još jedan par!

'Imam dobru kolekciju cipela, one su moja strast. Mislim da svaka žena obožava cipele i torbice', rekla je Severina.

Kada joj se cipele sviđaju, Severina ne pita za cijenu. Najteže joj je, priznala je, pronaći cipele za nastup jer moraju biti lijepe i udobne.

'Oduševila su me plesne cipele koje nose profesionalne plesačice pa sam im dala prednost iako imaju nešto manju petu. Istina je da moje noge bolje izgledaju u peti od 12 centimetara, no u nešto nižim cipelama mogu se bez problema kretati po pozornici', objasnila je lijepa pjevačica.

Cipele nisu živa bića te ih Severina bez grižnje savjesti vara s drugim modelima.

'Mogla bi kupovati cipele cijeli dan, mislim da je to san svake žene jer ujutro nam se sviđaju jedne, popodne smo raspoložene za druge, a navečer je vrijem za potpuno drugačiji model cipela', rekla je pjevačica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju