Hrvatske predstavnice za pjesmu Eurovizije, grupa Feminem, počele su snimanje modne razglednice koje se održalo na Zagrebačkom gornjem gradu.

Na ovogodišnjoj Euroviziji koja će se održati u “Telenor Areni” u Oslu, Feminemke će se predstaviti u pravom Hrvatskom izdanju. Naime djevojke će biti odjevene samo u Hrvatska modna imena.

Haljine potpisuje hrvatski brand DAM, koji je radio za talijansku modnu kuću Missoni, cipele 'Mr.Joseph' , jakne 'Lergis', Amadeus će cure odjenuti u minice i traperice, u hladnoj Norveškoj grijat će ih pleteninaDavor, a ženske sitnice staviti će u torbe Galko.

>> Poznate Hrvatice provjerile što sve moraju znati o modi

>> I za vas postoji idealna suknja

Za cjelokupni neformalni styling naših predstavnica zadužena je Alma Premerl Zoko, autorica knjige 'Alma savjetuje', koja koja kroz priloge u In Magazinu otkriva trikove za dobar styling. Na samom nastupu, djevojke će se pojaviti u unikatim kreacijama dizajnerice Gordane Zučić.

U suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom rodila se ideja o promoviranju Hrvatskih brandova. 'Kada to čine predstavnice drugih zemalja, zašto ne bi i Hrvatska' izjavila je Alma koja i u svojoj knjizi naglasak stavlja upravo na Hrvatski proizvod.

Neda, Pamela i Nika oduševljene su svojim dnevnim stylingom koji se sastoji od ležernih kombinacijama, a najviše su ih oduševile pletene haljine.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju