Vrtoglave potpetice rijetko kada možemo vidjeti u dnevnim izdanjima holivudske glumice Sharon Stone koja svoj mladenački stil oblačenja sve češće nadopunjuje ravnim modelima cipela koje joj garantiraju udobnost. U posljednje vrijeme njezine miljenice su robusne Balenciaga gležnjače, a prema istima ljubav gaje i njezine do 30 godina mlađe kolegice

Holivudska glumica Sharon Stone pažnju plijeni i u 56 godini života i to ne samo na crvenim tepisima u haljinama koje ističu njezino još uvijek besprijekorno tijelo nego i u svakodnevnim situacijama kada svoje mladenačko držanje ističe jednostavnim kombinacijama.

>>Ovo su najskuplje cipele na svijetu!

Ležerni duet crne dolčevite i rozih hlača glumica je odabrala za šetnju sa psom, a za potrebitu udobnost popularna plavuša koju je sve veća rijetkost vidjeti u vrtoglavim potpeticama odabrala je robusne Balenciaga Derby crne gležnjače.

>>Najružnije cipele koje su i kroksice skinule s trona

Cipele koje neodoljivo podsjećaju na ortopedske, zbog podebljane prošivene potplate i povišenog đona, krase zlatne masivne kopče i izrezani bočni dijelovi koji kada je noga bosa posebno dolaze do izražaja.

Uz Sharon ljubav prema ovom modelu cipela dijele i njezine 30 godina mlađe kolegice Miley Cyrus i Nichole Richie koje ih nose uz lepršave haljine i kratke suknje.

Iako ove cipele izgledaju glomazno i neobično uz pomalo otkačeni stajling mogu izgledati itekako zanimljivo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju