Sharon Stone je još jednom dokazala zašto s ponosom nosi titulu jedne od najpoželjnijih žena svijeta. Zaštitno lice Damiani nakita pojavila se na njihovoj humanitarnoj prezentaciji nove linije nakita Maji odjevena u usku crnu haljinu dubokog i naglašenog dekoltea

Sharon Stone je još uvijek prava zavodnica. Iako je od legendarnog filma 'Sirove strasti' zbog kojeg je proglašena najpoželjnijom ženom svijeta prošlo čak 18 godina, ova seksi glumica još uvijek ima ono nešto što muškarce ostavlja bez daha.

Sharon se pojavila na humanitarnom događanju posvećenom izgradnji bunara u Africi, gdje je predstavljena nova kolekcija nakita nazvana Maji što u prijevodu znači voda.

Za ovu prigodu 52 godine stara glumica je odjenula usku crnu haljinu dugih rukava i dubokog, naglašenog dekoltea.

Sharon je jednostavnu, ali izazovnu kombinaciju obogatila elegantnom frizurom te krupnom zlatnom Damiani ogrlicom i okruglim naušnicama.

>> Tijelo Sharon Stone ni približno ne otkriva njezine godine

>> Sharon Stone: Ovako se nose godine!

Damiani je poznata Talijanska marka nakita koja već godinama oduševljava svojim originalnim dizajnom.

Njihovu kvalitetu su prepoznali i brojni celebovi poput Brada Pitta i Jennifer Aniston koji su specijalno dali izraditi unikatno Damiani vjenčano prstenje.

Upravo su oni prepoznali Sharon Stone kao ikonu elegancije i profinjenosti, pa je atraktivna glumica već nekoliko godina njihovo zaštitno lice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju