Beyonce je osvanula na naslovnici časopisa InStyle. Nakon devetomjesečne pauze od putovanja i koncerata, svježa i odmorna pjevačica je stala ispred fotoaparata i pozirala u romantičnoj atmosferi starog dvorca bidermajerskog ambijenta

 

Odjevena u različite kombinacije od elegantne haljine preko svjetlucave Dolce & Gabbana minice pa sve do ekscentrične kombinacije kupaćeg kostima, Diorovog krznenog bolera i ubojitih Ernesto Esposito štikli, Beyonce je očarala svojom prirodnom ljepotom i snažnim seksepilom koji je dodatno začinila zmijom koja je polako gmizala po njezinom nauljenom tijelu.

>> Niti Beyonce ne može odoljeti seksi minici

>> Beyonce: Koja je tajna savršenih nogu?



>> Beyonce se dosjetila nove riječi za feminizam

Atraktivna Amerikanka koja će uskoro navršiti trideset godina s čitateljima je podijelila najintimnija razmišljanja o svojim budućim planovima, obitelji i ulozi majke za koju je kako kaže već spremna.

'Već kao tinejdžerka sam krenula u glazbene vode. Bilo je teško ali ne žalim ni za čim. Sada sam žena, i baš zbog toga što sam do sada dala sve od sebe i postigla veliki uspjeh sada sam spremna za privatni život, za svog muža i ulogu majke. Želim imati djecu i u potpunosti im se posvetiti', izjavila je Beyonce.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju