Ljubiteljica casual stila Oskarovka Reese Witherspoon svojoj kolekciji obožavanih suknji dodala je najpraktičniji kroj minice i kratkih hlača. Skort je ženstveni odjevni komad u kojemu nema prepreka od nezgodnih situacija karakterističnih za skraćene centimetre suknji poput saginjanja, sjedenja ili užurbanog hoda

Skort je spoj kratkih hlačica i suknje koji svoju popularnost nastavlja i ovu sezonu i to zahvaljujući funkcionalnosti i elegantnom izgledu. Naime sve poteškoće karakteristične za skraćene centimetre poput saginjanja, sjedenja i užurbanog hoda u ovom 'dvoličnom' komadu su savladane s lakoćom.

>>5 trikova za savršene noge spremne za minicu

Praktičan kroj u kratkom je vremenu postao hit u uličnoj modi posebice među ljubiteljicama gradske vožnje biciklom. Prednost skorta koji sprijeda odiše ženstvenošću, a straga sportskom ležernošću je osim praktičnosti i naglašavanje oblina - bokova i stražnjice.

Uz tenisice i balerinke skort caruje dnevnim stilom, dok uz vrtoglave potpetice otkriva svoje zavodljivo lice. Oskarovka Reese Witherspoon trendi kroj u crnoj boji upotpunila je pamučnim topićem i štiklama leopard uzorka.
 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju