Revijom mladih dizajnera započeo je Fashion Week Zagreb. Prve večeri modnog događanja zagrebačkoj se publici predstavio i Prtugalac Louis de Gama, a modnu poslasticu za kraj pokazao je Karim Bonnet

Revijom mladih dizajnera započeo je Fashion Week Zagreb. Na modnom natjecanju Pret-a-design predstavili su se mladi školovani kreatori, Iva Šimunović, Aba Tomičić, Zrinka Hudi, Ana Čurić, Ivana Kuzminski iz Hrvatske i kreatorice iz Slovenije, Jelena Aleksić, Erna Ostanek i Kristina Lovko. Modna novinarka Ana Lendvaj i prof. Branka Atletić izabrali su najboljeg mladog dizajnera.

>> Iva Balaban ponovno postala manekenka

Službeni dio Fashion Weeka Zagreb otvorio je Portugalac s londonskom adresom Louis de Gama, koji se zagrebačkoj publici predstavio s zajedno s Anitom Zannotti Štulec koja je specijalno za njegovu kolekciju izradila obuću.

Mlađahna Dubrovčanka Zjena Glamočanin svoje je modele odjenula u video vrpce, a imenjakinja poznate pjevačice Daniele Martinović odjenula je ženu kroz cijeli dan, Natalija Smogor se predstavila kolekcijom samo za muškarce, a debitantice Fashion Weeka Lana Jozić vratila se u djetinjstvo i igranje lutkicama.

Prvu večer Fashion Weeka Zagreb zatvorio je poznati francuski modni dizajner Karim Bonnet, s kolekcijom za proljeće/ljeto 2011. koju je predstavio na pariškom fashion week-u, a kojeg su proslavile protagonistice popularne serije 'Tračerica'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju