Ovu modnu sezonu najvažnijeg i najvećeg domaćeg, ali uz Beograd Fashion Week i regionalnog tjedna mode uz kolekcije najpoznatijih imena domaće modne scene obilježit će i pokretanje prve internetske modne televizije CRO A PORTER TV!

'Televizija, i to putem interneta, najlogičniji je slijed onoga što radimo i stvaramo zajedno s hrvatskim modnim dizajnerima posljednjih devet godina.

Možda će i zvučati neskromno ali oduvijek smo prvi rušili granice u hrvatskoj modi i produkciji događanja - od pokretanja samog događaja s domaćim modnim snagama, do predstavljanja dizajnera na nov i visoko kvalitetan način, modno-poslovnih suradnji velikih i poznatih brendova s nezavisnim modnim dizajnerima, dovođenja stranih modnih imena i otkrivanja novih modela!

TV je stoga samo jedan mali segment kojim ulazimo u budućnost i stvaramo novu dimenziju hrvatske modne i medijske scene!', riječi su kojima je Viktor Drago, art direktor i producent projekta Cro A Porter, najavio skorašnje održavanje ovosezonskog modnog događaja HTC Cro A Porter.

>> Cro-a-Porter: Bubnjari, zafrkancija i Seve u prvom redu

Upravo zahvaljujući modnim revijama i nastupima najvećih i natraženijih imena domaće modne scene WESTGATE Shopping City nedaleko Zagreba i ove će sezone, u periodu od 20. do 22. listopada, postati središte hrvatske i regionalne modne scene.

Hippy Garden, Zigman, ELFS, Linea Exclusive, Boris Pavlin, Arileo, XD Xenia Design, Anamarija Asanović, Tomislav Bahorić, LukA, Andreja Bistričić, Jasmina Arnautović, Teo Perić & MAK, Etna Maar, Zoran Aragović, Ivan Mann uz modne dizajnerica Moniku Sablić i Bornu Rajić ono su što publika nestrpljivo iščekuje iz sezone u sezonu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju