U zagrebačkom muzeju 'Mimara' predstavljena je bitanski make up brend 'Illamasqua' koji ohrabruje žene da istraže svoj alter ego. Ova 'šminka noći' već je odavno poznato u Londonu, a za mjesec dana je možemo očekivati i u hrvatskim parfumerijama

Make up brend 'Illamasqua' poznat po intenzivnim bojama i neobičnim igrama sjene i oblika predstavila je londonska vizažistica Alex Box koja je imala priliku šminkati zvijezde poput Lady Gage, te surađivati s dizajnerima Karlom Lagergeldom i pokojnim Alexanderom McQueenom.

'Kada vas bombardiraju s toliko želja, prohtjeva i pritisaka iz dana u dan dok ste na turneji, ili radite kolekciju kao Karl teško je ostati susretljiv. A mislim da su i Karl i Gaga jako susretljivi ljudi' riječi su kojime je Alex Box opisala dva osebujna celebrityja.

A kakav nas 'šminkerski' trend očekuje sljedeće sezone? Spontan, nanesen prema vlastitom osjećaju i raspoloženju, odnosno poput onoga kakav se nosio 90-ih godina.

>> FOTO: Očaravajući make up trendovi za jesen

Naime, slavna vizažistica smatra kako je kod šminke najbolje ne dati nikakav savjet jer se s njome treba eksperimentirati, istraživati i ne slijediti nikakva pravila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju