Thierry Mugler jedan je od onih modnih kreativaca koji se neće pojavljivati na tjednima mode i lansirati parfeme svake sezone. No, kada njegov kostim ugledamo na pozornici ili mirisno remek djelo pomirišimo u parfumeriji prva asocijacija uvijek je – senzacionalno

Thierry Mugler ne zamara se nosivim kolekcijama koje će nuditi svake modne sezone, jer njegovi modeli najbolje zažive u dramatičnom i glamuroznim okruženju pozornice na kojoj će izgledati efektno i bombastično.

Svi se sjećaju prštavog seksepila Beyonce s njezine posljednje turneje za koje su zaslužni Muglerovi korzeti i kostimi. Spektakularna akrobatska atrakcija 'Cirque du Soleil' također se može pohvaliti čarobnim i maštovitim kostimima poznatog dizajnera.

Parfemi Thierry Muglera upečatljivi su i ekscentrični kao i njegov dizajn, i upravo ih te osobine čine jedinstvenim u prebogatom svijetu parfema.

Nakon 'Angela' lansiranog prije 18 te 'Aliena' prije pet godina na Muglerovu policu smjelo se smjestio 'Womanity'.

Ružičasta mirisna tekućina nije sramežljivog, već hrabrog i zavodljivog karaktera koji obećava slast ispunjenu smokvom i kavijarom.

Jedinstveni spoj slatko-slanih okusa u ovoj bočici ne krije mirise čokolade, šećerne vune i vanilije kao njegovi prethodnici, ali zato obećava do sada nedoživljenu raskošnu olfaktivnu gozbu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju