Iako osim glumačke karijere nemaju puno zajedničkog atraktivna Sofia Vergara i simpatična Jennifer Aniston gaje istu ljubav prema komadu kojeg obožavaju i žene diljem svijeta. Riječ je o trapericama koje već lagano možemo izvaditi iz ormara i pripremiti za nadolazeću, nešto svježiju sezonu

I dok su špicu ljeta obilježili komadi odjeće poput haljinica i hlačica koji odišu lepršavošću i svježinom zadnja faza sezone vrućih dana, kupanja i sunčanja polako sa sobom povlači komade spremne za novi dio godine. Riječ je o vječnim trapericama koje volimo kombinirati na sve načine.

I dok Sofia Vergara obožava trapezice Jennifer Aniston ne odustaje od omiljenog boyfriend jeans kroja

>> Od starih traperica napravite super kratke hlačice

Ovaj mnogima omiljeni komad vole i poznate ljepotice poput Sofije Vergare i Jennifer Aniston. Iako su dva potpuno različita tipa žena svaka je odabrala omiljeni kroj za šetnju gradom te ga je spretno iskombinirala na najjednostavniji mogući način.

trapezice i crni top visokog ovratnika te udobne drvene platforme odabrala je raskošna Sofia dok je Jen posegnula za nešto komotnijim boyfriend jeans krojem kojeg je uskladila uz crni sako, maramu i elegantne sandale s punom petom. I mi smo prošetali trgovinama i pronašli dvije kombinacije iz naših trgovina po uzoru na zvijezde.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju