Sofia Vergara sigurno je jedna od najpoželjnijih gošći u talk showovima, jer osim što svojim izgledom privlači muški dio gledatelja, svojom vedrinom i smislom za humor uveseljava sve ispred malih ekrana, kao i u TV studiju. Tako je sigurno bilo i tijekom snimanja 'Good Morning America' u New Yorku u kojem je glumica svoju latino zavodljivost istaknula pametnom haljinom u boji tirkiza

Kada je prije godinu dana Sofia Vergara gostovala u poznatom talk showu 'Good Morning America' priznala je kako je zamrznula svoja jajašca, jer bi voljela imati priliku po drugi puta postati majka.

'Htjela bih iskoristiti znanost. U mojim godinama ništa se ne događa slučajno' istaknula je glumica, majka 21 godinu starog Manola Gonzalesa.

Godinu dana kasnije još uvijek se nije odlučila na drugu trudnoću, ali je ponovno gostovala u istoj emisiji uljepšavši mnogima (ne)radno jutro.

Umjesto očekivane dekoltirane haljina, Sofia je odabrala zatvorenu toaletu koja diskretno prati liniju tijela, dok uskim prorezima vizualno sužava struk i ističe dekolte.

Za razliku od većine 'pametnih' haljina strogo krojenih isključivo u službi sužavanja tijela, ova kreacija zbog svoje ljetne i vedre boje te proreza prekrivenih prozirnim materijalom djeluje opuštenije i koketnije.

A za dodatne vizualne 'korekcije' pobrinule su se i Christian Louboutin štikle 'Décolleté' u boji kože, idealnoj za produživanje nogu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju