Mračne i nasilne fotografije koje je Naomi Campbell snimila za listopadski broj časopisa 'Interview' za mnoge će biti opasno igranje s dobrim ukusom dok će oni otvorenijih nazora u njima prepoznati moćan spoj seksepila i umjetnosti

Novi broj časopisa 'Interview' donosi mračan editorial u kojem glavnu riječ vodi jednako kontroverzna i prekrasna Naomi Campbell.

Premda je uglavnom vidimo u glamuroznim okruženjima reklama za luksuznu i skupocjenu modu, ovaj se supermodel ne ustručava igrati s tematikama koje izazivaju polemike.

Tako se na ovim kontrastima nabijenim fotografijama uživjela u ulogu domine koja se igra sa svojom raskrvavljenom žrtvom, odnosno manekenom Alexom Kovasom.

Izražajnom šminkom i odjećom s potpisom Lanvina, Guccija i Bottega Venete jaka Naomina osobnost dobila je i vizualnu snagu zbog koje, u okruženju iz kojeg se doslovce može osjetiti smrad vlage i kanalizacije, izgleda poput nedodirljive moćnice.

>> Naomi Campbell: Tko bi joj dao 40 godina?

>> Naomi gubi kosu, ali noge ostaju savršene

Glavni i odgovorni za jedan od najupečatljivijih editoriala u posljednje vrijeme su fotografi Mert&Marcus poznati po sofisticiranim slikama samouvjerenih žena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju