Svojim smjelim i upečatljivim kombinacijama na gradskom asfaltu brojne ljepotice nisu razočarale ni ovoga puta štoviše modni izričaj koji su pokazale za svaku je pohvalu. No koliko god se trudile biti posebne jedan dodatak kojeg ne ispuštaju iz toplih dlanova sve njih čini jednakima

Ispijanje kavice, druženje i obilaženje trgovina rezervirano je u rokovnicima baš za vikend kada brojne ljepotice okupiraju grad.

>>Jesenska špica kao s reklame

Neizostavne čizme niske ili na potpeticu, kožnate jakne sa trendi zakovicama, velike torbe, kape i šeširi, krzneni prsluci i uske hlače te neizostavne sunčane naočale ključni su komadi od kojih barem jedan ili dva svaka dama uspješno kombinira za važan izlazak na špicu.

>>Najoriginalnija špica do sada!

Ipak komad koji među omiljenim ženskim stvarčicama prednjači i koji čini dio obavezne opreme cure koja ne kasni i voli biti informirana u svakom trenutku svakako je mobitel.

Baš on se našao u prvom planu svih špicerica koje se od njega nisu odvajale ni na trenutak spremno ga čuvajući ne u trendi torbi nego na sigurnom među dlanovima.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju