Nakon dugotrajnog zimskog perioda obilježenog debelim nanosima snijega i kratkim danima, prva suncem okupana jutra i podneva nagovijestila su dobro raspoloženje i (modnu) opuštenost. Za opraštanje od duge, ali ponekad i romantične zime izabrali smo cure iz centra grada koje su privukle najviše pažnje u posljednjim hladnim danima

Crvene jakne često su razveseljavale zimsku vizuru grada, baš kao i šareni kaputi ukrašeni najmaštovitijim aplikacijama i apstraktnim motivima.

Upravo smo u takvim 'omotačima' uhvatili i špicerice u, nadamo se, posljednjim danima koji zahtijevaju zagrijavanje s nekoliko slojeva tople odjeće.

>> Špica: Ovako stilske prvakinje odoljevaju hladnoći

Vječna crna, baš kao i uske hlače i tajice definitivno su obilježile i zimu 2012., baš kao i predimenzionirani ovratnici od umjetnog krzna.

>> Sunčana špica: Splićanke dotjerane od glave do pete

Veseli printevi i ukrasi koji podsjećaju na likove iz crtića uvukli su se ne samo na odjeću već i modne dodatke poput ogrlica, ali i platnenih torbi poput trodimenzionalnog ukrasa koje je kroz centra Zagreba prošetala i jedna prava urbana špicerica.

Doviđenja zimska špica, dobro nam došla proljetna gradska promenada!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju