Skromni kolorit hladnih mjeseci osvježavaju brojne predstavnice ulične mode koje originalnim i upečatljivim kombinacijama zimskoj modnoj priči daju svoj veliki doprinos. Izdvojili smo ljepotice sa splitske rive i zagrebačke špice čiji su dnevni stilski izbori obilježili najhladnije godišnje doba u godini

Zimsko sivilo i snježni pokrivač koji još uvijek ustraju u namjeri da nam otežaju dnevni ritam nimalo nisu poremetili modni stil predstavnica ulične mode.

>>Borba na špici: Usko protiv kratkog

Originalnim spajanjem trendi komada i onih s vlastitim potpisom cure su uljepšale špicu Splita i Zagreba

Originalnim spajanjem trendi komada i onih s vlastitim potpisom cure su uspješno razbudile uspavanu zagrebačku metropolu i inspirirale nas za dnevne kombinacije.

>>Zavodljive Splićanke na rivi kao na pisti

I dok su topli kaputi, kape, šeširi i rukavice u većem dijelu lijepe naše obavezan dodatak garderobe, Splićanke za njima najčešće posežu tek kako bi upotpunile osebujan modni stil. Okupane suncem i lišene snježnog pokrivača u trendi kombinacijama stvaraju svoje zimske južnjačke priče.

Izdvojili smo četiri zagrebačke špicerice, te četiri ljepotice sa splitske rive koje su obilježile početak godine, a koji grad je bio modno uspješniji procijenite sami.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju