Vodeći trend ovog proljeća su boje koje su djevojke objeručke prihvatile u slaganju svojih modnih kombinacija. Tonovi plave i ružičaste preslikali su se na jakne, haljine, hlače i lepršave tunike u kojima su špicerice iz Splita izgledale poput bombončića

Pastelne, neonske boje, ali i intenzivne nijanse u cijelom duginom spektru vodeći su trend ove sezone koje su u ormare brojnih djevojaka unijele živost i veselje. Objeručke su ih prihvatile cure s juga koje su u svojim stilskim igrama ukomponirale barem jednu trendi boju.

>>Špica: Splićanke otvorile sezonu vrućih hlačica

Tako se nijansa plave odlično snašla u kroju lepršave suknje, marame s uzorkom, majice s čipkom i omiljenih hlača uskog kroja čineći sa crnom bojom savršen duet za omiljeni ritual šetnje po rivi.

>>Špica: Splitske ljepotice u điru bez omiljenog fetiša

Intenzivna ružičasta je pak osvanula u hrabrom izdanju balonera, a ona njezina nježnija nijansa idealnom se pokazala za osvježenje klasične kombinacije bijele majice i traperica.

Za koju god boju se odlučili za ove tople dane nećete pogriješiti, a za malo inspiracije odabrali smo 7 kombinacija sa splitske špice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju