SPIRU-TEIN je niskokalorični hranjivi dijetalni obrok koji u samo 100 kalorija i s 0% masti sadrži sve što je organizmu potrebno - vitamine, minerale, aminokiseline, enzime, antioksidanse i vlakna.

SPIRU-TEIN vam daje isključivo prirodne, zdrave sastojke i cjelovitu hranu, bez konzervansa i umjetnih sladila.Proteini, vitamini, minerali i ostale hranjive tvari poput spiruline samo su neki sjajni sastojci ovog savršenog shakea. SPIRU-TEIN je obogaćen i probavnim enzimima koji poboljšavaju probavljivost i pomažu detoksikaciju, dok dijetetska vlakna reguliraju rad probave. Nevjerojatno je punog, odličnog okusa koji s minimalno kalorija, a maksimalno sastojaka može dostojno zamijeniti, a nerijetko i nadmašiti bilo koji vaš obrok.

SPIRU-TEIN dolazi u 11 neodoljivih okusa: trešnja-čokolada, čokolada, breskva, cookies, cappuccino, mandarina, jagoda, borovnica, vanilija, banana, višnja, vanilija sirutka i čokolada sirutka te 3 različita pakiranja - vrećici za 1 obrok, kanticama od pola kg za 17 obroka i kanticama od 1 kg za 34 obroka.

Prednost SPIRU-TEINa je raznolikost njegove primjene. SPIRU-TEIN možete koristiti ovisno o vašim potrebama:

  • Na dijeti ste: preporuča se da obrokom SPIRU-TEINa zamijenite kritičan obrok u danu, večeru, ručak ili užinu. SPIRU-TEIN je odlično rješenje za sve koji se na dijeti ne žele odreći ukusne hrane i potrebe za slatkim, a žele smanjiti unos kalorija. Tajna mršavljenja sa SPIRU-TEINom vrlo je jednostavna: ukoliko umjesto visokokalorične večere popijete jedan SPIRU-TEIN shake koji ima svega 100 kalorija naravno da ćete vrlo brzo izgubiti kilograme.
  • Bavite se sportom: uzmite SPIRU-TEIN nakon treninga za oporavak mišića. SPIRU-TEIN isporučuje kombinaciju hranjivih tvari: proteina, vitamina i minerala koja učinkovito podiže energiju tijela jer hrani i pomaže regeneraciju mišića koji nas pokreću.
  • Zaposleni ste i nemate vremena za kvalitetan obrok: umjesto nezdravog fastfood obroka u pauzi za ručak uzmite SPIRU-TEIN koji će vašem organizmu donijeti sve što mu je potrebno, a pritom nećete unijeti suvišne kalorije.
  • Vegan ste ili vegetarijanac - SPIRU-TEIN u biljnoj varijanti je 100% vegetarijanski proizvod za punovrijedan izvor trodijelnog proteina iz riže, graška i soje (neGMO) .

 

SPIRU-TEIN pripada liniji proizvoda vrhunskog svjetskog proizvođača Nature`s Plus i već je dvadeset godina broj 1 na svjetskom tržištu. Svake godine osvaja najprestižnije nagrade poput one za najbolji proteinski shake i najbolji dodatak prehrani za mršavljenje.

SPIRU-TEIN potražite u svim ljekarnama i Medikor Prodavaonicama zdravlja, Praška 10 i Nova cesta 52.

Kupujte online na: http://www.medikor.hr/spiru-tein/

Postanite fan SPIRU-TEINa i na facebooku: http://www.facebook.com/spiruteinhr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju