Dove Fashion.hr nastavlja afirmirati hrvatsku modnu scenu snažnim modnim kolekcijama koje u prvi plan beskompromisno lansiraju kreativnost i talent najznačajnijih dizajnera na ovim prostorima

Tradicionalno, sredina ožujka rezervirana je za vizije domaćih modnih velikana koji će svoje kolekcije za jesen-zimu 2012./2013. prikazati u paviljonu 10, Zagrebačkog Velesajma od 15. do 17. ožujka.

Eminentnim imenima koja su višestruko priznata od strane kritike i domaće modne javnosti, kao što su Branka Donassy, Ivica Klarić, Martina Felja, eNVy room, Aleksandra Dojčinović, Ivica Skoko, Ana Maria Ricov i Michel Benoni, pridružit će se nova modna imena.

Dve Fashion.hr kao zajedničku modnu platformu izabrali su i vječna romantičarka Ana Sekelj koja će predstaviti pret-a-porter liniju svog branda Ani Ani, te majstori urbane avangarde Ogi Antunac i Zoran Mrvoš koji će ekskluzivno lansirati zajednički modni brand LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš.

Moć kreativne sinergije predstavit će i karizmatični dvojac Ivana Popović i Ivica Skoko koji su se udružili u svojoj novoj pret-a-porter pustolovini za iduću sezonu.

U javnosti omiljen i nagrađivan projekt 'Fashion.hr Industrija' predstavit će kolekcije: HERA by Robert Sever, Additive Collection Arena add Galaš, Bambi by Zigman te AMDS by Alduk.

Ove sezone posebna pažnja usmjerena je prema plasmanu mladih nada na modnoj i medijskoj sceni putem platforme LIFT by Perwoll osnovane na sajmu mode. U sklopu LIFT-a predstavit će se protagonisti novog vala hrvatske mode, dizajnerska grupa 'Clash of 9'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju