S dolaskom ljeta sprema nam se još jedna porcija mode. Domaći dizajneri svoje će cruise kolekcije predstaviti na prekrasnoj plaži Zlatni rat gdje nas očekuju dva vruća dana prepuna mode

Na modnom koktelu povodom predstavljanja nadolazećeg DOVE FASHION.HR CRUISE-a predstavnici domaće modne scene proveli su večer u ugodnom druženju sa dizajnerima i organizatorima DOVE FASHION.HR-a.

Predstavljena su dva najuzbudljivija modna dana u vrućem ljetnom kalendaru koja će se održati 30. lipnja i 01. srpnja u Bolu na otoku Braču.

>> FOTO: Prvi hrvatski modni cruiser uspješno isplovio!

Osim organizatora, ulogu domaćina preuzeli su dizajneri koji će prikazati svoje cruise kolekcije na Braču: Ana Maria Ricov, Ivan Alduk, Martina Felja, Igor Galaš, Ivica Skoko, Antonija Jakšić i Lara Pašalić, Branka Donassy, Martina Felja i Aleksandra Dojčinović.

Kao gosti ovogodišnjeg DOVE FASHION.HR CRUISE-a svoje cruise kolekcije predstaviti će i dizajneri iz regije Zoran Garevski i JSP – Jelena i Svetlana Proković. Ivica Skoko prikazati će posebnu cruise kolekciju inspiriranu novom DOVE kampanjom i linijom za njegu tijela – DOVE 100% SVOJA by Ivica Skoko.

U neformalnoj atmosferi uz ljetne koktele najavljen je službeni program koji će između ostaloga sadržavati sad već tradicionalno natjecanje u kuglanju dizajnera, novinara i modela – Style Bowling. Prekrasna plaža Zlatni rat i ove će godine ugostiti najpoznatija imena domaće modne scene koji će predstaviti svoje cruise kolekcije.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju