Jedna od najstrastvenijih ljubiteljica štikli Eva Longoria ponovno je uspjela svu pažnju usmjeriti na preplanule noge, ali ne ultra kratkom minicom već vrtoglavim ružičastim, seksi štiklama

Atraktivna Latina se pojavila na Monte-Carlo Television festivalu, a za ovu je prigodu odjenula elegantnu, proljetnu Versus haljinu pepermint zelene boje prošaranu ružičastim, crnim i bijelim šarama.

>> Eva Longoria: Štikle koje uvijek prolaze

>> Sandale iz kojih se ne skida Eva Longoria

Jednostavna, uska koktel haljina bez rukava i zatvorenog dekoltea  možda i ne bi izgledala toliko atraktivno da ih Eva nije začinila Brian Atwood ružičastim štiklama na vrtoglavo visoku potpeticu ukrašene remenčićem i zanimljivim detaljima na peti.

Povodom televizijskog festivala u Monte Carlu, novinarka Red carpeta Ivana Nanut razgovarala je s poznatom američkom glumicom i jednom od najpoznatijih 'kućanica'. Eva je odmah na početku intervjua pohvalila Hrvatsku u kojoj je bila s bivšim suprugom Tonyjem Parkerom o kojem, kako kaže, ne želi i neće nikada pričati ništa ružno.

U razgovoru za Red Carpet poznata glumica otkrila je sve o pomaganju predsjedniku Obami oko ponovnog kandidiranja, poslovnom uspjehu s vlastitim parfemom i biznisu koji je pokrenula i novim filmskim projektima. Eva je govorila je i o tome kako na ljubav gleda pozitivno unatoč tome što se dvaput razvodila.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju