Prije nego li je princ William na 6 tjedana po službenoj dužnosti otputovao na Falklandska otočja, predvodio je humanitarnu večeru posvećenu svim onima koji su dali svoj život za Veliku Britaniju. Uz njega je bila i njegova supruga, Catherine Middleton koja se ponovno pokazala kao najbolja partnerica za osobu koja predstavlja dostojanstvenost i tradiciju jednog kraljevstva

Princ William na čelu je mnogih humanitarnih udruga kojima ime britanskog prestolonasljednika omogućuje lakše djelovanje te prijeko potreban publicitet.

Kako bi skrenuo pažnju na sve one koji su tijelom povijesti dali svoj život za Ujedinjeno Kraljevstvo, princ je na čelu akcije 'National Memorial Arboretum Appeal' kojoj je cilj skupiti 12 milijuna funti za memorijalni centar u pokrajini Staffordshire.

>> 6 komada stvorenih za Kate Middleton

>> Catherine Middleton: Prvi puta u crvenom od glave do pete!

Jedan od koraka na tom putu je i humanitarna večera na kojoj mu je podršku pružila i supruga Catherine Middleton čija je pojava ponovno izbila u prvi plan.

U haljini boje leda grčkog stila, s jednim otvorenim ramenom vojvotkinja je bila oličenje otmjenosti i dostojanstvenosti. Svojim je modnim izborom bez pretjerane nametljivosti uspjela naglasiti svečanost i značaj večeri za zemlju kojoj će jednog dana možda biti i kraljica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju