Zadržati što duže mladenački izgled kože imperativ je kozmetičke industrije koja se natječe u stvaranju proizvoda koji će omogućiti svjež izgled te glatku i čvrstu kožu sa što manje bora. Renomirani Givenchy je na putu tog revolucionarnog otkrića!

Dobra podloga u obliku kreme te puder koji će znati što je potrebno vašoj koži su dva proizvoda bez kojih je teško započeti dan.

Lijek protiv svakodnevnog stresa i vanjskih utjecaja koji ubrzavaju starenje kože moguće je pronaći u malim bočicama kažu u Givenchyju.

Tri nova proizvoda iz linije Radically No Surgetics djeluju na 9 znakova starenja kože, a rezultat je glatka koža, smanjene bore, obnovljena čvrstoća, smanjena opuštenost kože lica te prozračnost i svježina tonusa kože.

Nakon nanošenja dnevne kreme koža je zaštićena od slobodnih radikala te štetnih UVA i UVB zraka, a proizvod djeluje 24 sata nakon nanošenja i 'brine' o vašoj koži kada vi to ne stignete.

Patentirani sastojak prodire duboko u kožu i djeluju na točno određena područja.

Za što bolju zaštitu lica na dnevnu kremu se nadovezuje krema za područje oko očiju te puder koji koži pruža finiju teksturu te zaštitu od starenja tijekom dana, prekriva nedostatke i znakove umora.

A dva do tri puta godišnje preporuča se Radically No Surgetics Intensive Treatment kura koja u 21 dan briše vidljive bore i radikalno zateže kožu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju