Na promotivnoj fotografiji za novu modnu trgovinu u prvi plan nije došla Antea Kodžoman koja zaista ima i lijepe noge i tijelo za pokazivanje, već potpuno besmislena poza na stepenicama

Jesu li joj potpetice previsoke pa je se spotaknula i pala? Je li joj možda pozlilo te se stropoštala niz stepenice i pri tome zauzela najneprirodniju moguću pozu?

To su tek neka od pitanja koja bi nam mogla pasti na pamet gledajući fotografiju Antee Kodžoman u interijeru nove modne trgovine koja se ovih dana otvara u Zgrebu.

Modni vizuali prihvaćaju i 'trpe' najkreativnije položaje tijela koji nemaju nikakve veze s najlaskavijom pozom za crveni tepih koja se zauzima kako bi se sakrili nedostaci i naglasili najbolji atributi na tijelu, ali tek kada oni u određenom kontekstu imaju svoj smisao.

No, manekenka koja u običnoj bijeloj haljini s vrtoglavo visokim štiklama gleda prema stropu dok leži na tepihom prekrivenim stepenicama možda i ima neki dublju priču koja se na prvi pogled ne može tako lako otkriti.

>> Antea Kodžoman ponosno prošetala svoj celulit

>> VIDEO: Još malo pa neće biti majice za Anteu Kodžoman

U tome sigurno neće pomoći druge dvije fotografije pak pokazuju manekenku u modnim pozama kojih se ne bi posramio niti jedan modni katalog iz 80-ih godina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju