Ako ste mislili da je vaša odluka o frizuri za određenu priliku bila spontana i nema nikakve veze s vašim karakterom, onda ste u krivu. Kako nosite kosu o vama može otkriti puno više nego što mislite, a sve se svodi na vašu narav, ponašanje kao i životne navike. Doznajte što vaša frizura otkriva o vama

Visoki konjski rep
Ova jednostavna, mladenačka frizura idealna je za sport, rekreaciju, ali i izlaske i elegantne prilike. Baš poput Jennifer Aniston, kada nosite visoki rep dajete utisak energične i vrckaste osobe koja zna što želi.

>> 3 trendi pletenice koje možete napraviti sami

Kada nosite visoki rep dajete utisak energične i vrckaste osobe koja zna što želi

Šiške
Odlučili ste odrezati šiške jer želite neku promjenu. Šiške će u trenu osvježiti vaš izgled te mogu izgledati vrlo zavodljivo i baš poput Jessice Biel pretvaraju vas u misterioznu ljepoticu.

Pixie frizura
Kratka, dječačka frizura koja otkriva cijelo lice vrlo je hrabar, ali i rizičan potez koji simbolizira velike ili vama vrlo važne promjene u životu. Isto je učinila i Anne hathaway koja je upravo promjenom frizure pokazala kako se ne boji izazova.

Kovrče
Guste kovrče otkrivaju snagu i energiju osobe koja je nesputano nosi. Zavodljiva Sofia Vergara je svoj temperament, ali i seksepil istaknula upravo ovakvom frizurom.

>> Novi frizerski trendovi koje objeručke prihvaćamo

Besprijekorno ispeglana kosa baš kao ona koju već godinama njeguje Gwyneth Paltrow opisuje dominantnu osobu koja ne voli promjene

Niski rep
Još jedna jednostavna, ali vrlo upečatljiva frizura. Vežete li svoju kosu u niski, uredan rep ostavit ćete dojam snažne i samouvjerene osobe s jasnim budućim ciljevima. Takvu frizuru nosi i lijepa Lindsey Vonn.

Valovita kosa
Megan Fox uvijek izgleda besprijekorno što se može primijetiti i po njezinoj kosi. No iako izgleda kao da je frizuru napravila u trenu ovakva savršene, ležerne kovrče apeliraju na provođenje puno vremena pred ogledalom što simbolizira samodopadnost.

Ispletena kosa
Bilo kao pletenica, riblja kost ili trendi slojeviti konjski rep isprepletena kosa doista nema dobnog ograničenje. Nose ju djevojčice, ali i elegantne žene koje su kao i Blake Lively mladenačkog duha i uvijek spremne za zabavu.

Duga ravna frizura
Iako ovakva frizura djeluje vrlo elegantno i romantično duga, besprijekorno ispeglana kosa baš kao ona koju već godinama njeguje Gwyneth Paltrow opisuje dominantnu osobu koja ne voli promjene.

Punđa
Ova elegantna i vječna frizura može se nositi na razne načine, no bez obzira koliko ona bila ležerna gotovo uvijek izgleda nježno i mazno što je potvrdila i slatkica Jessica Alba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju