Uz sveprisutne neonske i pastelne trendi boje koje su ovu sezonu priglili brojni dizajneri i implementirali ih u ne samo dnevna nego i večernja izdanja, neke dame ipak se spretno otimaju trendu i za svečane prilike biraju vječnu crnu haljinu čiji utjecaj je teško nadmašiti

Provjerenu crnu uz mnoštvo haljina u trendi bojama i sa uzorcima koje biraju brojne dame, dabrale su Jessica Biel i njezina kolegica Catherine Zeta Jones, te svojim izborom jasno dale do znanja da je status male crne haljine teško nadmašiti.

Ni trendi uzorci ni opojne proljetne boje ne mogu umanjiti moć vječne crne male haljine

>>Bajkovite haljine blistave poput dijamanta

44 godine stara glumica Catherine Zeta Jones koktel haljinicu sa V izrezom i kratkim rukavima dužine ispod koljena odabrala je za isticanje svoje savršene figure. Jednostavnim nakitom i raspuštenom kosom glumica je nenametljivo oplemenila jednostavnost haljine i zablistala na popodnevnom događanju u New Yorku.

>>Sve tajne male crne haljine

A za večernju scenu Velike Jabuke koja je bila u znaku najutjecajnijih ljudi društvene političke scene okupljenih na crvenom tepihu velike proslave tiskovine Time njezina 15 godina mlađa kolegica odabrala je crnu haljinu svečanog lica.

Asimetričnu slojevitu toaletu sa zaigranim gornjim dijelom koji se mota oko vrata na jednoj strani dok druga prekriva rame odabrala je Jessica Biel. Decentan make up i crne štikle sa zlatnim privjescima glumica je kombinirala uz svoj odabir vječne crne haljine.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju