Trenutno najpopularnija glumica mlađe generacije Blake Lively nije doputovala u Cannes kako bi prisustvovala dvotjednoj paradi filmskih i modnih bravura, ali je to sa zadovoljstvom učinila Heidi Klum. Ono što povezuje ove dvije zanosne plavuše su modna kuća Marchesa i njezina izrazito glamurozna proljetna kolekcija razigrana seksi resicama

Na crvenom tepihu kanske premijere filma 'The Paperboy' glavna zvijezda je bila glavna glumica Nicole Kidman. Školskom primjeru decentne dame koja držanjem podsjeća na nježnu porculansku lutkicu, pridružila se njemačka manekenka Heidi Klum.

>> Blake Lively: Koji lukavi dekolte!

Ona se također priklonila trendu toaleta s otvorenim leđima te je osvajala Marchesinom blistavom kreacijom ukrašenom dugim resama. Dok su u originalu resice padale i preko torza, manekenka ih je prebacila preko ramena kako bi pogled nesmetano padao na njezin struk.

>> Ogoljela leđa okupirala Cannes

Ovaj je prekrasan dizajnerski komad iz proljetne kolekcije modne kuće Marchesa, u kojoj je svog favorita za proslavu 100. epizode 'Tračerice' pronašla i Blake Lively. Izbor mlade glumica ipak je bila nešto provokativnija modna priča u kojoj je glavnu ulogu imala koža koja se nazirala duž cijele haljine.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju