Danielle Lineker koja je u haljini Vivienne Westwood pokazala raskošno, no umjetno poprsje konačno je natjerala i muškarce da priznaju kako je previše, ipak previše

Muškarci vole grudi, svih oblika i veličina, no draže su im prirodne nego one koje svoj oblik mogu zahvaliti radu plastičnog kirurga.

Omiljene kod celebrity ljepotica s A-liste i običnih žena silikonske grudi vire iz mnogih dizajnerskih haljina i iako na prvi pogled oduzimaju dah i zaustavljaju oči na dekolteu, muškarci ipak smatraju kako veliko nije uvijek lijepo.

Grudi kao na pladnju posljednja je izložila Danielle Lineker tijekom rođendanske proslave supruga Garyja Linekera.

>> Zbogom silikoni, dobrodošle grudi!

Crna haljina Vivienne Westwood otkrila je bujni dekolte koji je Danielle dala napraviti nakon rođenja kćeri Elle, prije sedam godina, a pitanje koje se nameće je kome je na proslavi bilo neugodno: Danielle, Garyju ili njegovom sinu tinejdžeru?

Mnoge celebrity ljepotice su otišle pod nož kako bi ukrasile svoj dekolte, no niti jedan plastični kirurg im nije rekao kako plastični umetci, pogotovo oni veliki nisu seksi.

>> Victoria Beckham smanjila silikonske grudi

Christina Aguilera, Angelina Jolie, Sharon Stone i Danni Minogue samo su neke od dama koje su poradile na svojim grudima, a muškarci su ocijenili kako novac i dobar kirurg ne mogu napraviti ono što priroda može.

Pod nož je otišla i Victoria Beckham, no nakon što se iz glazbene pretvorila u dizajnersku zvijezdu zaključila je kako joj silikoni više ne pristaju te ih se riješila.

I domaće ljepotice pohrlile su pod nož kako bi uljepšale svoj dekolte, a među ponosnim vlasnicama umjetnih grudi su i Iva Jerković, Aleksandra Grdić, Sanja Duggan i Nina Morić.

I dok na pristojnoj udaljenosti one izgledaju privlačno pogled iz bliza otkriva da nešto nije kako treba jer u stvarnosti, umjetne grudi muškarcima nisu privlačne.

Oni su sretniji kada su prirodne, bez obzira u kojem obliku i veličini dolaze!

Ipak, muškarci bi mogli doći na svoje jer dok je prije svega nekoliko godina umjetno bujno poprsje bila svojevrsna formula za uspjeh, kako u modi tako i u estetskoj kirurgiji trendovi se mijenjaju brzinom svjetlosti.

Iako u lijepoj našoj veliki broj žena još uvijek potražuje novo poprsje, najnovija istraživanja provedena u 2010. godini pokazala su kako su silikoni u svijetu postali out.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju