Subotnje jutro hrvatski glavni grad uspio je izgurati bez kiše, ali vlažno, sivo i hladnjikavo vrijeme kao da je vrijedne špicerice dočekalo nespremno. Što se odjevnih kombinacija tiče, sve je po propisima – od balonera različitih dezena, trendi uskih hlača te šeširića. Ali nešto je ipak nedostajalo...

Ako vam nedostaje ideja za kombinaciju postojećih odjevnih komada ili tražite inspiraciju za obnavljanje sezonske odjeće, ulični stil ne samo Zagreba, već Splita, Rijeke, Osijeka te ostalih hrvatskih gradova mogu biti korisniji od skupih modnih editoriala.

>> Najoriginalnija špica do sada

Da se domaće cure znaju obući potvrdili su nam i hrvatski dizajneri poput Ivice Skoke te Branke Donassy, ali ono što im ponekad zamjeraju je kopiranje trendova pod svaku cijenu.

>> Branka Donassy: 'Stil je ono što nas razlikuje od drugih i čini prepoznatljivim'

S time bi se složili, iako je ovosubotnja špica stilski bila prilično raznolika te prošarana francuskim šikom, sportskom nonšalantnošću te urbanom praktičnošću.

Sve cure koje smo susrele bile su lijepe, simpatične i slatke, ali bez tračka osmijeha na licu. Kada već nije bilo sunčeve energije, zračenje pozitivnom energijom unijelo bi toplinu u hladni centar grada i oživjelo meteorološki sivo jutro.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju