Ono što žene smatraju lijepim i trendi često puta je muškarcima ružno i neshvatljivo, a najbolji primjer su udobne uggsice, gumene čizme i dimije za koje niti jedan muškarac neće reći da su takvi komadi ženstveni i seksi. Isto je i s modom za plažu koja je po muškarcima često pretjerana. Doznajte čime ćete privući, a čime odbiti muškarce na plaži

Sunčanje
Ako žena odlazak na plažu koristi samo kako bi pocrnila i u stanju je dva sata nepomično ležati, muškarcima je takva radnja sumnjiva i prvi dojam je da je takva osoba poprilično dosadna i nezanimljiva osoba. Čitanje, razgovor s prijateljicama ili neka druga aktivnost ipak ostavlja bolji dojam, a samim time i otvara priliku da vam muškarac priđe.

>> 4 modna komada koje muškarci preziru

>> 10 stvari kojima muškarci ne mogu odoljeti

Odbojka na pijesku ili picigin
Bilo kakva fizička aktivnost na plaži muškarcima je vrlo zanimljiva i primamljiva. Druženje i smijeh opisuju zabavnu i aktivnu ženu što je muškarcima puno draže od 'roštiljanja' na suncu.

Krupne sunčane naočale

Iako ih žene obožavaju, muški rod i nije toliko oduševljeni jer je žensko lice nešto što se ne bi trebalo skrivati, a takozvane 'muha' sunčane naočale to čine.

Pareo sarong
Pareo zavezan oko struka, takozvani sarong, muškarcima doista golica maštu jer ne otkriva previše te na diskretan način naglašava najseksepilniji dio ženskog tijela.

Šminka

Šminka nikako ne ide uz sunce i plažu i o će potvrditi svaki muškarac. Žene koja na plažu nose previše šminke djeluju komplicirano i nesigurno. Prirodan, dotjeran izgled uvijek je bolje rješenje i muškarci mu ne mogu odoljeti.

Morska frizura
Vlažna, slana kosa koja se razdvaja u nježne i pomalo razbarušene lokne muškarcima je neodoljiva. S obzirom da žene takav look postižu uz pomoć raznih preparata za kosu, postoji li išta bolje od prirodne 'wet look' frizure
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju