Čudotvorna krema koja učvršćuje, podiže i povećava grudi za pola broja mogla bi zamijeniti odlaske pod nož. Obožavateljice tog proizvoda su Eva Mendes, Scarlett Johansson i Kelly Brook pa vrijedi isprobati!

Bijela bočica s natpisom Boob job gel od sutra će se naći u prodaji u Velikoj Britaniji. Količina je dovoljna za nanošenje tijekom 56 dana, a cijena čudotvorne kreme je 126 funti.

Revolucionarni proizvod nanosi se kružnim pokretima na grudi dok se potpuno ne upije u kožu, a velike obožavateljice koje su već upoznate s djelovanjem ovog proizvoda su Scarlett Johansson, Eva Mendes i Kelly Brook.

>> Grudnjak koji pomlađuje dekolte za 10 godina

>> Idu li godine i dekolte zajedno?

'Ponosni smo na ovaj proizvod i sretni što ženama možemo omogućiti povećanje grudiju bez bolnog i skupog odlaska pod nož', rekao je glasnogovornik tvrtke Rodial.

Veličina grudi može utjecati na samopouzdanje žene pogotovo danas kada su velike grudi u modi. Uz pomoć ovog proizvoda obujam poprsja se može povećati za 2,5 centimetra.

'Pravilnim nanošenjem tijekom 56 dana grudi će se povećati, učvrstiti, podignuti, koža će se obnoviti i imat ćete dekolte spreman za izlazak na crveni tepih', tvrde tvorci ovog kozmetičkog hita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju