Manje bora, blistavu kožu i mladenački izgled obećavaju mnogi proizvodi na tržištu, a u utrci za što boljim sastojcima proizvođači u preparate često stavljaju sastojke koje tamo baš i ne želimo pronaći

Nakon posteljice koja završava u kremama, još jedan dio ljudskog tijela pronašao je svoj put kroz labaratorij do kutijice s kozmetičkim proizvodima.

Kožica s penisa, nakon obrezivanja završava u raznim kremama, naravno ukoliko njezin vlasnik potpiše formular i pristane na korištenje u farmaceutske svrhe.

Ukoliko se obrezivanje radi u SAD-u, a vlasnik potpiše formular kožica će završiti u laboratoriju baš kao i posteljica ili matične stanice.

>> 9 trikova uz koje ćete zablistati goli

Stručnjaci iz kožice penisa u labaratorijima proizvode kolagen koji je važan sastojak krema koje obećavaju pomlađivanje i zatezanje kože te proizvode biokožu koja se koristi za testiranje kozmetičkih proizvoda ili nadomještanje dijelov akože kod osoba koje imaju razna oštećenja kože.

Rezultati koje daje testiranje kozmetičkih proizvoda na biokoži proizvedenoj iz kožice penisa su precizniji i stoga puno vrijedniji mnogim proizvođačima koji ne žele testirati na životinjama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju