Sa završetkom snimanja osme i ujedno posljednje sezone 'Kućanica', glavne glumice odlučile su uživati u zasluženom odmoru posvećene svojim obiteljima, ali i humanitarnom radu. Dok ne prihvate neke nove glumačke izazove, Eva Longoria i Teri Hatcher pružaju podršku udrugama kojima je populariziranje uz pomoć zvjezdane prašine itekako potrebno

S dolaskom blagdana povećava se i broj događaja čija je uloga skrenuti pažnju na one kojima je potrebna pomoć.

Djeca, bolesni ili oni slabijeg imovinskog stanja najčešća su preokupacija takvih okupljanja gdje poznati skreću pažnju na udruge i organizacije koje nesebično pomažu svim onima kojima je pomoć potrebna.

Tamo se redovito pojavljuju i dvije 'kućanice', Teri Hatcher i Eva Longoria.

Tako je Teri sa svojom kćerkom Emerson zablistala na gala večeri posvećenoj pronalaženju lijeka protiv artritisa, dok je njezina kolegica osigurala medijsku pažnju 'Fulfillment Fund' čije je djelovanje posvećeno mladima slabijeg imovinskog stanja.

>> Teri Hatcher: Ovo sam ja bez botoksa i šminke

>> Niti Eva Longoria n ije imuna na celulit

Pri tome su se potrudile svojim izgledom privući što više pažnje, što su i uspjele jednostavnim, ali efektnim haljinama te nezaobilaznim štiklama.

l dok je Latina plavu haljinu dopunila jednostavnim crnim štiklama od satena, njezina starija kolegica prednost je dala efektnijim 'izrezbarenim' cipelama boje duhana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju