Teri Hatcher jedna je od rijetkih glumica koja se usudila sa svojim fanovima podijeliti privatne fotografije na kojima je bez trunke šminke i botoksa. Bore na čelu i primjetno podizanje obrva dovoljan su dokaz da je Teri prirodna i lijepa

Sve više poznatih osoba koristi Facebook kako bi komunicirali sa svojim fanovima i pokazali svoju prirodnu i nenamještenu stranu.

Jedna od njih je i 45 godina stara glumica Teri Hatcher koja na promotivnim fotografijama, zajedno a svojim kolegicama, redovito izgleda kao voštana figura.

Osim što je takav rezultat djelo svemoćnog Photoshopa, glumica je priznala kako je u prošlosti koristila botoks ne bi li postigla mladenačko i zategnuto lice.No, taj je glas umjetne ljepotice prati i danas i vrhuncu njezine slave.

Kako bi dokazala da je 100 posto prirodna te da uspješno može koristiti mišiće lica, glumica je otkrila svoje privatne fotografije snimljene nakon tuširanja i prije odlaska na počinak. Ogrnuta tek u bijeli ručnik podizala je obrve i smješkala te potvrdila kako ima 'pomično' lice, a samim time i prirodne bore.

>> Madonnino lice bez botoksa

>> Teri Hatcher pokazala seksi leđa

Ispod jedne od fotografija glumica je napisala:

'Da, sama sam u kupaonici ogrnuta ručnikom u ime svih žena koje žele pokazati svoj stav o ljepoti. Žene – lijepe ste!'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju