Provjerite tko je dobio dekorativnu kozmetiku Dr. Hauschka i tko će uživati u ljetnim bojama te tekućem shimmeru, idealnoj kombinaciji za nadolazeće ljetne mjesece

Nova limitirana Dr.Hauschka dekorativna kolekcija sadrži tri ljetna sjenila, dva ruža za usne i odgovarajuću lovku za oči u jednoj make up paleti.

Dr.Hauschka Summer Impressions dostupan je u dvije palete boja: 'topli povjetarac' - tople boje i 'hladni povjetarac' - hladne boje, a odlično ih upotpunjavaju zasebni preparati; dva tekuća shimmera, bež i brončani, kao i dva ljetna duo bronzera za ljubiteljice toplih i hladnih nijansi.

Ljetne palete make up-a u 'hladnim' i 'toplim' tonovima vrlo su praktične za torbicu i sadrže sve ono što vam je potrebno za savršeni ljetni make-up. Praktična kutija s paletom boja sadrži i ogledalo i dvostruki aplikator.

Dva nježna sjajna tekuća shimmera, bež i brončani osnova su sjajnog ljetnog izgleda. Čine kožu sjajnom i osunčanom, a ten izgleda svjež i ujednačen. Lagana tekstura tekućeg shimmera koži omogućuje disanje pa je stoga odličan za primjenu tijekom ljeta.

Dekorativnu kolekciju su dobile Ana Prodanić Šenija i Mirela Hegediš, a sjajni tekući shimmer Mima Mašinović.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju