Jennifer Aniston i Katie Holmes su predstavnice novog, ležernog trenda koji je zahvatio Hollywood. Zavrnute traperice u kombinaciji s 'ružnim' kožnim cipelama koje su se vratile na velika vrata glumicama su u posljednje vrijeme omiljena modna kombinacija. Brzo su zaboravile na potpetice i uske traperice koje naglašavaju tijelo i odlučile kako je vrijeme da se i moda malo opusti, barem ona dnevna

U odličan ukus Jennifer Aniston ne sumnjamo, uvijek besprijekorna i jednostavna imala je svega nekoliko modnih gafova kojih jedva da se uopće itko i sjeća. Katie Holmes je pak glumica koja, kada prilika to zahtijeva može izgledati savršeno, no zbog ležernog načina života ponekad se jednostavno ne potrudi dovoljno.

Ono što ime je u posljednje vrijeme zajedničko je modna opuštenost. Kombinacija zavrnutih traperica i kožnih mokasinki na ravnu petu ili ravnih cipea muškog modela koja se polako, no sigurno nameće kao novi trend dvije su glumice odlučile 'pogurati'.

>> 'Ružne' cipele su opet u trendu

>> Jennifer Aniston: Nikuda bez zavrnutih traperica

I dok ova kombinacija odlično odgovara Katie koja svakodnevno trčkara za Suri kako bi djevojčica stigla obaviti sve svoje školske obaveze, Jennifer Aniston odlučila je kopirati svog dečka Justina Therouxa.