Jennifer Aniston i Katie Holmes su predstavnice novog, ležernog trenda koji je zahvatio Hollywood. Zavrnute traperice u kombinaciji s 'ružnim' kožnim cipelama koje su se vratile na velika vrata glumicama su u posljednje vrijeme omiljena modna kombinacija. Brzo su zaboravile na potpetice i uske traperice koje naglašavaju tijelo i odlučile kako je vrijeme da se i moda malo opusti, barem ona dnevna

U odličan ukus Jennifer Aniston ne sumnjamo, uvijek besprijekorna i jednostavna imala je svega nekoliko modnih gafova kojih jedva da se uopće itko i sjeća. Katie Holmes je pak glumica koja, kada prilika to zahtijeva može izgledati savršeno, no zbog ležernog načina života ponekad se jednostavno ne potrudi dovoljno.

Ono što ime je u posljednje vrijeme zajedničko je modna opuštenost. Kombinacija zavrnutih traperica i kožnih mokasinki na ravnu petu ili ravnih cipea muškog modela koja se polako, no sigurno nameće kao novi trend dvije su glumice odlučile 'pogurati'.

>> 'Ružne' cipele su opet u trendu

>> Jennifer Aniston: Nikuda bez zavrnutih traperica

I dok ova kombinacija odlično odgovara Katie koja svakodnevno trčkara za Suri kako bi djevojčica stigla obaviti sve svoje školske obaveze, Jennifer Aniston odlučila je kopirati svog dečka Justina Therouxa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju