Tajna savršenih nogu otkrivenih u glamuroznim kostimima koje Beyonce nosi na novoj turneji krije se u saveznicama ženske elegancije - hulahopkama. Dizajn hulahopki koji simulira seksi samostojeće čarape kraljica B nosila je i na veličanstvenom nastupu na Superbowlu, na novoj turneji ostala je vjerna istom modelu koji možete i vi imati

Veličanstvena scenografija i kostimografija s nestrpljenjem se iščekuje na velikom showu koji će Beyonce održati u Zagrebačkoj Areni u sklopu nove turneje The Mrs. Carter Show.

>>Budite kao diva: 4 kombinacije za Beyonce spektakl

Queen B. za ovu turneju odabrala je seksi kostime za koje su zaslužna renomirana dizajnerska imena Emilio Pucci, DSquared2 i Ralph & Russo.

Efektni kostimi u obliku korzeta čija oskudnost noge stavlja u prvi plan i ovoga puta dominiraju u spektakularnoj kostimografiji, a poznata pjevačica uz njih kombinira vjerne saveznice ženske ljepote - hulahopke koje joj pomažu da njezine noge u potpunosti poprime savršen oblik.

>>Kupaći kostimi H&M kao stvoreni za zaobljeno tijelo

Beyonce je u tom smislu puno povjerenje dala hulahopkama koje nose potpis jednog od najpoznatijih britanskih brandova Pretty Polly koji je svjetski lider u segmentu modnih hulahopki sa stavom.

Dizajn hulahopki koji simulira seksi samostojeće čarape pjevačica je nosila i na veličanstvenom nastupu na Superbowlu, a na novoj turneji ostala je vjerna istom brendu hulahopki s imitacijama natkoljenica i suspender hulahopki. Cijena trendi hulahopki iznosi 105 kuna.

>>Tople, glatke i seksi: Tko bi im odolio?

OSVOJITE HULAHOPKE KAKVE NOSI BEYONCE

Želite li i vi osvojiti hulahopke kakve Beyonce nosi na novoj turneji, a koje vam daruje Pink store potrebno je točno odgovoriti na pitanje - Kako se zove brend hulahopki kakve nosi Beyonce?.
Točan odgovor sa svojim podacima (ime, prezime i adresa) pošaljite na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do 25. travnja kada ćemo objaviti pet sretnih dobitnica.

Brend hulahopki se zove Pretty Polly, a sretne dobitnice su Sanja Jašarević, Hana Ramboušek, Dunja Šerbadžić, Ivona Grgin i Maja Pintarić. Dobitnicama čestitamo, a ostalima želimo više sreće u sljedećoj igri darivanja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju