Ulična moda postala je utjecajnija inspiracija od crvenog tepiha i stilističkih savjeta, a obične cure zamijenile su stroge modne urednike. Dovoljno je prošetati centrom grada i već nakon desetak minuta otkriti koji je modni komad ujedno i DNK modne sezone. Koje su djevojke iz grada najuspješnije nosile trendove i pri tome se prikazale u najboljem svjetlu, donosimo vam u prvom dijelu pregleda naj špicerica

Svake subote u centru Zagreba, Varaždina i Splita ste uz lijenu kavu mogli saznati i što se najviše nosi aktualne sezone. No, ideje nisu dopirale iz modnih magazina, već s ulica kojima su šetale zaljubljenice u najpoželjnije trendove ili promotorice osebujnih stilova koje prije svega ističu želju za originalnošću.

>> Top 10 ljetnih špicerica ove godine

I dok su ljetom dominirale vruće i kratke kombinacije živih boja hladnija godišnja doba još su domišljatiji za što su zaslužni brojni modni dodaci poput marama, šalova, raznih vrsta kapica, ali i nezaobilaznih čizmica.

>> Sunčana špica: Splićanke dotjerane od glave do pete

Jesen je svakako bila u znaku balonera i gumenjača, dok je zima koja još uvijek traje i koja još uvijek nije pokazala prave zube, tek poneku djevojku iz centra grada natjerala da se zabunda te da uskoči u must have krznene komade te se zaštiti toplim pokrivalom za glavu.

>> Jesenska špica kao s reklame

Obišli smo cijelu lijepu našu i to od Varaždina pa sve do Splita, a sve kako bi odabrali top 10 najoriginalnijih i najzanimljivijih kombinacija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju