Skupa, razvikana dizajnerska imena u njihovom se ormaru nalaze tek u tragovima. Riječ je o domaćim zvijezdama koje su ove godine pomele konkurenciju na listama najbolje odjevenih Hrvata. Dozvolili su nam da zavirimo u njihove ormare, a zajedničko im je to što se u njima nalazi miš maš svega i svačega, upravo kao i hvaljeni stilovi njihovih vlasnika. Upoznajte Top 3 najbolje odjevene javne osobe u Hrvatskoj

1. Anamarija Asanović
Mlada modna dizajnerica Anamarija Asanović velika je ljubiteljica šešira, a omiljena modna kombinacija joj je vrlo jednostavna. riječ e o običnoj T-shirt majici s printom, suknji do koljena i 'klošarskom' kaputu. No tajna njezinog stila krije se u nakitu i to nizu tankih narukvica i glomaznim ogrlicama.

>> A najbolje odjevene dame su...

2. Ana Puljić
Iako je još studentica, modni dizajn koji studira ukorijenio se i u njezin privatni odabir odjeće. Njezin stil je vrlo hrabar, a boje, uzorci i šljokice joj nisu strani što se može primijetiti po njenom odabiru omiljene kombinacije. Riječ je o suknji balerina kroja ukrašenoj točkicama i slojevima crnog i bijelog tila te bijela bluza i ružičasti sako.

>> Maja Šuput i Indira najgore odjevene Hrvatice

3. Miran Kurspahić
Otkačeni redatelj Miran Kurspahić poznat je po osebujnom stilu odijevanja kojeg se, za razliku od brojnih muškaraca ne libi pokazati. Najdraži modni detalji su mu kravate i prsluci što se savršeno uklapa u njegov trenutni 'đir', a to je stajling francuskog seljaka is kraja 19. stoljeća čemu je prilagodio i simpatični ukras na licu - brkove i bradicu. Prsluke najčešće nabavlja na buvljaku te ih sam prekraja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju