Modni dodaci su savršen način da osvježite svoj proljetni look. Od zanimljivog šešir u stilu sedamdesetih preko seks špagerica na punu petu do trendi sunčanih naočala, otkrijte kojih šest modnih dodataka jednostavno morate imati ovog proljeća

Šešir širokog oboda
Krupni i mekani obod savršen je detalj za ovosezonsku šetnju gradom ili plažom. Osim što je savršena zaštita od sunca, ovaj modni dodatak savršen je detalj uz lepršavu maksi haljinu ili pak plave traperice na trapez koje su ovosezonski must have odjevni predmet.

Krupne mačkaste naočale
Još jedan stil iz sedamdesetih koji se vratio na velika vrata. Pravilo je što oblije i veće, to bolje. Okrugle naočale pristaju većini žena, a ako ne volite pretjerano krupne naočale, odaberite ona 'mačkastog' oblika odnosno model nešto izduženiji u gornjem djelu okvira.

Čvrste torbe strogih linija
Čvrste retro torbe na preklop s naglašenom kopčom te kratkom i dugom ručkom pravi su hit koji pristaje uz različite modne kombinacije. Odaberite torbu ovog tipa u nekoj jačoj boji poput tirkizne ili boje cigle što će savršeno osvježiti vaš proljetni look.



Šarene večernje torbice
Za večernju šetnju ili odlazak u restoran, klasičnu torbu ostavite kod kuće i osvježite stajling malom torbicom živih boja. Nije važno o kojim se bojama radi, važno je jedino da budete maštoviti.

Seksi Špagerice

Koja bi žena mogla odoljeti sandalama koje izdužuju njihovu figuru? Želite li imati vizualno dulje noge, špagerice platforme su svakako modni detalj za vas. Osim što pristaju uz različite odjevne kombinacije, vrlo su udobne, a s obzirom da je riječ o punoj peti, za razliku od štikli u njima možete hodati po pješčanoj i kamenitoj plaži ili travnatoj površini bez propadanja.

>> FOTO: Štikle i torbice ravno s modne piste

>> 6 modnih komada spremnih za mirovinu

Krupne naušnice
Nezaobilazni detalj koji itekako može osvježiti vaš proljetni stajling. Krupne viseće naušnice u nježnim bojama odgovaraju plavušama, crnkama i brinetama, a možete ih nositi uz različite kombinacije. Uskladite ih s krupnim sunčanim naočalama i već spomenutim šeširom i budite u trendu od glave do pete.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju