Što to lice u trenu može učiniti istovremeno mekim i zanimljivim? Riječ je naravno o šiškama koje su ove godine pravi hit, a koje uz vrlo malo muke mogu začiniti svaku frizuru. Osvježite izgled s jednim od 5 najpopularnijih modela koji pristaju različitim oblicima lica

Šiške do trepavica
Ošišane skroz do trepavica ovo su najdramatičnije šiške koje nose cijelu frizuru. Ova frizura već desetljećima odolijeva trendovima i s njom nema greške. Idealna za ovalni i i srcoliki oblik lica.

Osim što izgledaju ležerno i mladenački nešto duže, stepenaste šiške počešljane na razdjeljak naglasak stavljaju na vaš pogled i vrlo se lako održavaju

Šiške do obrva
Ravno ili blago zaobljeno odrezane šiške koje dosežu do obrva djeluju snažno, ali i elegantno. One će se odlično uklopiti u raspuštenu, ali i podignutu frizuru i u trenu naglasiti pogled. Idealne su za četvrtasto i okruglo ili ovalno lice te naglašenu čeljust.

>> A koje šiške pristaju vašem licu?

Stepenaste slojevite šiške
Šiške odrezane u dva sloja. Kraći koji pokriva čelo i duži koji je prebačen na razdjeljak te se stapa s ostatkom kose. Ove šiške su pravi hit i s njima nećete pogriješiti, posebno ako imate duguljasto ili ovalno lice. One su decentne i idealne za prikrivanje nedostataka.

Šiške na razdjeljak
Izvrstan način nošenja šiški kao stvoren za ljeto. Osim što izgledaju ležerno i mladenački nešto duže, stepenaste šiške počešljane na razdjeljak naglasak stavljaju na vaš pogled i vrlo se lako održavaju. Ovakve šiške pristaju svima, a osim na razdjeljak možete ih nositi i na stranu.

>> Michelle Obama: 3 vrste šiški koje ruše granice političke monotonije

Dugačke šiške na stranu
Ove šiške zapravo nisu šiške već stepenasto ošišana kosa, počešljana na stranu koja djeluje vrlo efektno i seksi. Želite li isprobati ovakvu trendi frizuru kao stvorenu za ljetni izlazak poigrajte se s špangicama koje možete sakriti ispod kose te lakom za kosu koji će fiksirati šiške i učiniti ih postojanima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju