Nakon haljina, hlačica i bodija steznika zahvaljujući kojima trbuh i bedra u haljini napravljenoj od najtanjeg materijala izgledaju čvrsto i besprijekorno trend pametnog donjeg rublja evoluirao je na puno višu razinu. Naime, tvrtka Spantex u prodaju je lansirala traperice koje djeluju kao steznik

Skinny model traperica koji svi volimo evoluirao je na jednu puno višu razinu, a sve zahvaljujući tvrtki Spantex. Ovaj brend poznat po donjem rublju koje oblikuje tijelo u svoju je kolekciju uvrstio pametne traperice koje imaju funkciju steznika.

Tvrtka Spantex u prodaju je lansirala pametne skinny traperice koje djeluju kao steznik

>> Ljetni steznik: 'Druga koža' za golišave ljetne haljine

pametne traperice visokog struka s patentnim zatvaračem smještenim s bočne strane hlača zahvaljujući čvrstim, elastičnim vlaknima raspoređenim na strateškom mjestima podiže stražnjicu, oblikuje bedra i 'ravna' trbuh.

>> 'Mršave' traperice: Model stvoren za svaku čizmu

Džepovi su oblikovani i pozicionirani tako da vizualno izduljuju figuru i stražnjicu učine besprijekornom, a zahvaljujući širokoj paleti boja ovaj model može se uklopiti uz sve kombinacije, kako dnevne tako i večernje.

Cijena skinny jeans steznika kretat će se od 550 kuna, a moći će se nabaviti u raznim veličinama i to od S pa sve do XL.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju