Biti mama je najljepši i najteži posao na svijetu. Uz cijeli niz obaveza poznate ljepotice koje su ujedno i majke moraju misliti i na dobar izgled. I dok neke od njih na putu od kuće do škole uistinu hodaju po modnoj pisti, neke mame su ipak samo mame!

One su savršene i vitke, njihova su djeca uvijek dotjerana, muževi njegovani i nasmijani, u ruci drže potpisane torbe, a na nogama štikle. U njihovom domu vlada savršena harmonija, one se ne moraju suočavati s izazovima svakodnevice poput iscrpljenosti, viroza, radnog  vremena, suza prije spavanja i borama od brige.

>> Seksi mame na najslađem zadatku

>> FOTO: Top 10 najseksi mama

No nije uvijek sve tako savršeno. Celebrity mame su poput svih, sasvim obične mame s dadiljom s punim radnim vremenom.

Baš zbog toga one stižu na tretmane, u šoping i na putu od kuće do škole koračaju u visokim potpeticama.

Ipak, uzmemo li u obzir njihove karijere supermodela ili glumačkih diva postaje nam jasno da je odličan izgled u opisu njihovog posla.

>> Zablude koje ‘prodaju’ mršave mame

I dok neke od njih odlaze po djecu u školu u visokim potpeticama i sa savršenim frizurama te nas na svakom koraku podsjećaju da su još uvijek na listama najljepših žena na svijetu, drugima je izgled, barem dok su u društvu svojih klinaca, sporedna stvar.

Jedno je sigurno, nije lako, no tako je lijepo biti mama, no s dadiljom i kućnom pomoćnicom na raspolaganju puno je jednostavnije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju