Pojavljivanja dviju zvijezda u istim haljinama nekada se smatralo velikim gafom zbog kojeg su propadale karijere stilista i zbog kojih su poznate ljepotice gubile status modnih ikona, no danas je situacija bitno drugačija. Sve dok je u pitanju 'it' haljina kopiranje se ne smatra teškim grijehom, a dame sve više uživaju o ovom modnom natjecanju

Nedavno je tako Severina crvenu Lanvin haljinu s trendi peplumom obukla za kazališnu premijeru kombinirajući ju s dodacima u zlatnoj boji baš kako je to učinila i glumica Charlize Theron samo mjesec dan prije na jednom crvenom tepihu.

>>Modna sramota: Ista haljina na tri prestižne naslovnice

Još jedna crvena haljina i to s potpisom Alexsandera McQueena ove je godine neodoljivo 'kobna' bila u slučaju vojvotkinje Kate. 

Naime žestoke kritike izazvala je Catherine na proslavi dijamantnog jubileja  kraljice Elizabete II pojavivši se u haljini kakvu je nosila Kim Kardashian na jednom društvenom događanju.

Iako smo sigurni kako je vojvotkinja haljinu birala isključivo po prilici događanja žestoke kritike nije mogla izbjeći. Ipak one nisu umanjile rasprave tko haljinu na koncu bolje nosi.

Prosudite i vi kojoj od pokazanih zvijezda bolje pristaje isti kroj haljine i vrijedi li se upuštati u misiju kopiranja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju