Domaće i svjetske zvijezde ni za vrijeme visoke trudnoće nisu se odricale omiljenih uskih komada odjeće. Dapače najčešće smo ih i imali priliku vidjeti u izazovnim toaletama koje su iscrtavale njihove atribute i naglasak stavljale na trudnički trbuščić

Kako je skrivanje trudničkog trbušćića stvar prošlih vremena potpuno je jasno. Usko i izazovno novi je trend koji su objeručke prihvatile i trudnice.One nam zavidnom figurom šalju poruku kako i tijekom drugog stanja treba misliti o sebi i svom tijelu i ne prepuštati se olako slatkim i slanim zalogajčićima.

>> Reese Witherspoon: Blistava trudnica ne boji se uskih haljina

Da je 13 u ovom slučaju sretan broj što se tiše savršene kilaže koju si trudnice smiju dopustiti u trudnoći savjetuju i liječnici. Naravno ne zbog estetskih, nego zdravstvenih razloga, jer jesti zdravo, redovito i umjereno izuzetno je važno.

>> 6 najčešćih mitova o trudnoći

Prelijepe Severina i Iva Balaban i u visokom stupnju trudnoće plijenile su pažnju uskim haljinama, ne libeći se pokazati svoju zavidnu liniju. 

Isto čine i svjetski poznate trudnice kojima savršeno polazi za rukom  kombinirati  elegantno i zavodljivo, a ono što uspijeva svjetskim zvijezdama nije nemoguće. Ohrabrite se i vi, istaknite trbušćić i neka vam neke od njih budu inspiracija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju