Punije obrve oblikuju lice i oči, pomažu smanjiti podočnjake i ostale nepravilnosti na licu zbog čega su poželjnije od tankih obrva. Kako bi previše počupanim obrvama vratili prirodan izgled i doveli ih u red donosimo tri trika koja će vam skratiti vrijeme do njihovog ponovnog prirodnog rasta



Previše počupane obrve kojih je posljedica tanka linija iznad oka, umjesto ukrasa na licu često stvaraju nedostatak, uz njih oči postaju vizualno manje, a lice poprima umoran izgled.

>>U 7 koraka do savršenih obrva

Kako bi previše počupane obrve vratili na staro i priuštili im oporavak potrebno je šest mjeseci, tijekom kojih se intervencije preporučuju svakih šest tjedana. Na ovaj način dat ćete obrvama priliku da se oporave i uspostave ciklus rasta što će rezultirati izgledom punih cjelovitih obrva. U međuvremenu prirodan izgled obrva možete održavati urednima s pomoću 3 trika koja savjetuje Anastasia Soare, američka stručnjakinja za oblikovanje obrva:

Previše počupane obrve često stvaraju nedostatak na licu, uz njih oči postaju vizualno manje, a lice poprima umoran izgled

1. Kako bi pravilno iscrtali previše počupane obrve i napravili što prirodniji luk u skladu s crtama lica pomaže jednostavan trik. Vrh olovke okrenite prema gore i naslonite je okomito uz najširi rub nosa. Na isti način olovku usmjerite od vrha nosa do vanjskog kuta oka. Točka iznad oka trebala bi biti završetak obrve, točku luka pronaći ćete na način da olovku usmjerite od vrha nosa do sredine oka. Najviša točka iznad oka na gornjem rubu obrve prirodna je sredina obrve.

2. Kako bi ispunili praznine i tanku liniju obrva podebljali koristite olovku s četkicom za obrve i finim vrhom, koja je u istoj nijansi kao i vaše obrve. Precizan vrh pomoći će vam da napravite prirodan izgled i precizno iscrtate dlačice, a četkica je nužna jer češljanjem obrva laške pratite rast dlačica i prirodan oblik obrva koji želite postići.

3.
Za uvjerljiv prirodan izgled obrva pomaže nanošenje pudera za obrve koji je za nijansu svjetliji od boje vaših obrva. Puder će ublažiti grube linije olovke, a u postizanju trodimenzionalnog izgleda poslužite se svijetlim korektorom. Povucite liniju ispod obrva i razmažite je kistom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju